Licentiehouder

Christelijke Hogeschool Ede

De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) is een christelijke leergemeenschap en kenniscentrum. Met meer dan 400 medewerkers verzorgen we kwalitatief hoogwaardig hoger beroepsonderwijs aan inmiddels al meer dan 4000 studenten. De CHE biedt tien hbo-opleidingen, een hbo-master en vijf lectoraten op het gebied van verpleging, sociale studies, theologie, (basis)onderwijs, journalistiek en communicatie en zakelijke en personele dienstverlening. Hierdoor beschikt de CHE over een schat aan hooggekwalificeerde kennis, ervaring, expertise en faciliteiten.

 

Identiteit en kwaliteit

De CHE is vooral ook een christelijke hogeschool. Deze identiteit komt helder en duidelijk naar voren in zowel vorm en inhoud van het onderwijs als de sfeer van de school. Naast deze christelijke identiteit biedt de CHE kwalitatief hoogwaardig onderwijs en ligt er grote nadruk op persoonlijke betrokkenheid van docenten op studenten. Dat dit alles gewaardeerd wordt, blijkt uit het feit dat de CHE in 2009 voor het zesde achtereenvolgende jaar uitgeroepen is tot Beste Hogeschool van Nederland (Keuzegids Hoger Onderwijs)!

 

 

CHE-Transfer: voor professionals

Als onderdeel van de CHE verzorgt CHE-Transfer diverse post-hbo-opleidingen, masteropleidingen, korte cursussen en trainingen voor instellingen, bedrijven en particulieren. Daarnaast doet zij advieswerk en onderzoek. CHE-Transfer is hierbij geïntegreerd binnen de tien opleidingen en de lectoraten die de CHE rijk is. Hierdoor is er veel en snelle kennisdeling waardoor u optimaal gebruik kunt maken van onze kennis, ervaring en expertise. Of het nu gaat om een media-training, een theologische of pastorale cursus, een post-hbo bij bijvoorbeeld Sociale Studies of Verpleegkunde, een coachingstraject of een organisatieadviestraject: CHE-Transfer zorgt ervoor en speelt graag in op uw specifieke wensen. Kwaliteit, klanttevredenheid en onze christelijke identiteit staan hierbij centraal. CHE-Transfer is daarom CEDEO- erkend voor maatwerk en open inschrijving (zie www.cedeo.nl).

 

Al deze activiteiten maken de CHE tot meer dan een hogeschool, namelijk tot een kenniscentrum! Kijk voor meer informatie op www.che.nl.

 

Wilt u meer weten over Academia binnen de CHE? Neem dan contact op met de Mediatheek: mediatheek@che.nl