Licentiehouder

HAN

De HAN behoort tot de best beoordeelde grote hogescholen in Nederland. Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgen wij voor meer dan 28.000 studenten meer dan 85 bachelor- en masteropleidingen. De HAN investeert in modern en kwalitatief onderwijs. We hebben een breed aanbod aan opleidingen en een grote variëteit aan opleidingsvormen (in voltijd, deeltijd, duaal of individueel via internet). Vanuit lectoraten verzorgen we toegepast onderzoek. Daarnaast richten we ons met advies, nascholing, trainingen en (post-hbo-)opleidingen op bedrijven, instellingen en organisaties.


Kwaliteit en een goede reputatie: dat is de kracht van de HAN. De HAN heeft zich de laatste jaren nadrukkelijk op de kaart gezet van het hoger onderwijs. Dat heeft de afgelopen jaren geleid tot hoge tevredenheidscores, een sterke groei en een fors toegenomen binding met onze omgeving. Het onderhouden van deze basiskracht is doelstelling nummer 1.


In de komende jaren gaat de HAN ingezette vernieuwingen verdiepen, bestendigen en verankeren in de opleidingen. Hoe? Dat staat beschreven in het instellingsplan 2008-2012: ‘Ruimte voor kwaliteit’.

 

Kijk voor meer informatie op www.han.nl.

 

Contactpersoon Academia

Wilt u meer weten over Academia binnen de HAN? Neem dan contact op met de Studiecentra via:

 

Arjan Doolaar (Informatiespecialist Studiecentrum Kapittelweg):

 

T 024-3531577

E Arjan.Doolaar@han.nl

 

Of algemeen:

T 024-3531575

E Studiecentra@han.nl