Nieuws

INPUT Festival - Studentendag

Input

Academia heeft het genoegen je uit te nodigen voor een speciale dag voor studenten tijdens het INPUT Festival op dinsdag 3 november 2015.

 

INPUT is het jaarlijkse documentaire- en televisiefestival van de NPO, NOS en Beeld en Geluid, met documentaires, tv-formats, workshops en gesprekken met professionals.  


Geïnspireerd door de Masterclass van Academia is er gekozen voor een speciale dag voor studenten. De pilotversie van vorig jaar was goed geslaagd en dit jaar zal het INPUT festival dan ook de Masterclass vervangen met een groter aanbod aan documentairemakers.


Deze dag is bedoeld voor studenten van o.m. de filmacademie, journalistieke opleidingen, media-opleidingen, communicatie, kortom, voor iedereen met liefde voor het televisie vak. Studenten kunnen in contact komen en ideeën uitwisselen met programmamakers, televisiejournalisten, documentairemakers en producers.


Het programma is nog in de maak, dus houd de site goed in de gaten. 

 

Je kunt jezelf (of je groepen studenten) aanmelden tot en met maandag 2 november 2015 - 12.00 uur. ​Deelname is gratis. Wacht niet te lang, want aanmeldingen gaan op volgorde van binnenkomst, de capaciteit is beperkt en vol = vol!