Academia op Seminar Video content in higher education

Logo SURFacademy

Op dinsdag 28 maart organiseert SURFacademy bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid het gratis seminar 'Video content in higher education'

 

Pim Slot (SURFmarket) en Peter Szegedi (Géant) zullen het seminar openen met een overzicht van licentiemodellen en open video content door Europese instituten voor hoger en wetenschappelijk onderwijs. Daarna zullen drie platforms hun inhoud presenteren.

Namens Beeld en Geluid zullen Renée Spierings en Dalida van Dessel ingaan op de online strategie van Beeld en Geluid, meer specifiek op de beschikbare content onder creative commons licentie en de content die toegankelijk is via in.beeldengeluid.nl. Daarnaast zullen zij vertellen over het nieuwe onderwijsplatform dat bij Beeld en Geluid ontwikkeld wordt. 

Martin Addison zal het VideoArts platform presenteren.

Jan de Haast (LinkedIn) zal over het Lynda.com/LinkedIn Learning platform spreken.

Elke presentatie wordt gevolgd door een use case van een Nederlandse universiteit en een discussie.

De middag wordt afgesloten met een paneldiscussie over de vraag''Wat is het voordeel van betaalde video-content ten opzichte van vrije en open content?'

Het seminar is speciaal bedoeld voor docenten, ict&onderwijs coördinatoren en audiovisuele mediaspecialisten die geïnteresseerd zijn in het gebruik van extern geproduceerde video content in hun onderwijsinstelling.

Waar: Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Mediapark, Hilversum

Wanneer: 28 maart 2017 13:00 - 16:45 uur

Graag registereren